След като се разделиха, Брад Пит и Анджелина Джоли започнаха да водят няколко дела помежду си. А както времето показва, явно процесите ще вървят бавно и мъчително, защото Пит продължава да отправя нови обвинения към бившата си.

Брад Пит, Анджелина Джоли и съдебното дело за имението с винарна Chateau Miraval

Брад Пит ще съди Анджелина Джоли

Тези двамата не могат да се разберат

Освен делото за попечителство над децата им, двамата се съдят и за още едно нещо. А именно за имението с винарна Chateau Miraval, което придобиват заедно през 2008 г.

След раздялата Анджелина решава да продаде своя дял и с това си решение ядосва Пит. Според актьора, двамата са имали договорка подобни решения да не се вземат без да бъдат обсъждани помежду им и без да се поиска съгласието на другия. А Анджелина е действала на своя глава.

Брад обвинява бившата си, че продавайки своя дял на "непознат", е навредила на репутацията на винения бизнес.

Пит явно не може да преглътне ситуацията, в която е поставен, и я приема доста лично. Дори смята, че Анджелина иска целенасочено да го злепостави.

Актьорът е и на мнение, че тя самата не е допринесла с нищо за разрастването на компанията, която той с толкова внимание превръща в успешна, благодарение на това, че от самото началото става негова страст.

Брад Пит, Киану Рийвс, Изгубеният град и кой от актьорите е трябвало да получи роля във филма

Когато всички искат Брад Пит

Кой актьор остана без роля в "Изгубеният град"

Нови допълнения в документите към делото посочват, че Chateau Miraval е "глобален бизнес за милиони долари и един от най-високо признатите производители на розе. Актьорът обвинява Джоли, че тя няма никакъв принос към успеха на Miraval", пише People.