От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела и все не могат да се разберат помежду си. Поредното бе за винарната Chateau Miraval.

Брад Пит, Анджелина Джоли и съдебното дело за имението с винарна Chateau Miraval

Брад Пит ще съди Анджелина Джоли

Тези двамата не могат да се разберат

Анджелина продаде своя дял от бизнеса, но бившият ѝ въобще не е съгласен с този ход. Преди няколко дни Пит обяви, че действията на Джоли имат за цел да навреди на репутацията и бизнеса. Актьорът твърди, че бившата му съпруга е продала дела си на руски олигарх без неговото знание.

Но тя въобще не смята така. Източник, близък до актрисата, казва пред People, че обвиненията срещу нея са неоснователни, определяйки ги като фалшива история. Източникът твърди също, че истината по този случай все още не е станала публично достояние.

Снимка 532335

Източник: GettyImages

След развода нито тя, нито децата са имали възможност да посетят Chateau Miraval, намиращ се в южна Франция. Затова е взела нелекото решение да продаде частта си във винарната, отправяйки няколко предложения към Пит.

Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинения на актьора за винарната

Нови обвинения на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне актьорът

И в крайна сметка е намерила бизнес партньор с опит в алкохолния бранш, на когото да се довери. Източници, близки до Брад Пит, пък твърдят, че няма логика доходоносен бизнес, който може да бъде наследен от децата им, да бъде продаван. И семейството да не притежава 100% от него, а само около половината.