Раздялата между Шакира и Жерар Пике се оказа точно толкова изненадваща, колкото и разигралите се драми, които последваха.

Шакира, Жерар Пике и поредният ход на певицата срещу бившия ѝ

Прекали ли вече Шакира

Певицата продължава да напада бившия и семейството му

Футболистът доста бързо откри любовта в лицето на Клара Чиа Марти, което пък разгневи още повече изпълнителката. Тя не само че пусна песен, с която да осмее бившия си и неговата нова половинка, но дори отдели къщата си в Испания от тази на родителите на Пике.

През януари стана ясно, че ремонтните дейности не са били и единственият ход на Шакира спрямо бившите ѝ свекъри. Колумбийката е поставила дори кукла, облечена като вещица, на балкона си, който гледа точно към къщата на родителите на Жерар Пике.

Тогава не беше ясно защо изборът е точно вещица, като се предполагаше, че по този начин иска да покаже на Монсерат Бернабеу (майката на Жерар), че не я харесва. Но сега от испанското издание Semana твърдят, че знаят какво е провокирало действията на изпълнителката, пише Hola.

Всъщност твърденията са, че майката на Пике и новата му половинка са наричали Шакира вещица. Но не пред нея, а в разговори помежду си. Тези разговори обаче са били дочути от Саша и Милан, двете деца на колумбийката, които са ѝ предали за прякора.

Шакира, Джими Фалън и какво сподели певицата за "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" в шоуто

Още разкрития от Шакира

Какво сподели певицата в шоуто на Джими Фалън

Шакира пък е поставила вещицата по такъв начин, че е невъзможно тя да не бъде забелязана от басейна на бившите ѝ свекъри. И докато в момента изпълнителката е все още в Испания, желанието ѝ е да напусне страната заедно с децата си при първа възможност.