Шакира е сигурна, че няма да позволи "много тежката година" да препречи пътя ѝ към славата. Доказателство за това е и една от последните ѝ песни, която не престава да чупи рекорди.

Шакира, Шерар Пике, раздялата им, връзката с Клара Чиа Марти и ново интервю на певицата

Шакира с предупреждение за новата приятелка на Жерар Пике

Което не е особено добронамерено

46-годишната звезда гостува в The Tonight Show с Джими Фалън, където представи сингъла си "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" на живо. В шоуто тя разказва как се свърза с Bizarrap за проекта.

"Странното с тази песен е, че се превърна в химн за толкова много жени по света. Имах много тежка година след раздялата ми и написването на тази песен беше толкова важно за мен", казва тя пред водещия. "Това беше здравословен начин да канализирам емоциите си."

Песента помогна на Шакира да счупи 14 световни рекорда на Гинес, а текстът привидно намеква за раздялата, последиците от нея и сегашната приятелка на Пике - Клара Чиа Марти.

"След като пуснахме песента, наистина се почувствах чудесно. Усетих подкрепа. Имам сестринство от жени, които са минали през същите неща, през които аз съм минала, които мислят по начина, по който аз мисля, които се чувстват по начина, по който аз се чувствам, които трябваше да търпят толкова много глупости по начина, по който аз трябваше. И знаете ли, написах песента за себе си", категорична е Шакира.

Тя признава още, че най-вероятно всичко е трябвало да ѝ се случи, за да направи точно това, защото толкова много жени по света, са се нуждаели от форум и глас, който да ги представлява. По време на разговора Шакира добавя, че именно по-големият им син с Пике - Милан, който е на 10 г., я е насърчил да работи с Bizarrap.

"Той ми каза: "Мамо, трябва да си сътрудничиш с Bizarrap. Трябва да запишеш песен с Bizarrap, защото ще бъдете номер едно", разказва Шакира на Фалън. "Милан дори изпрати аудио съобщение на моя мениджър с думите: "Трябва съберете майка ми с Bizarrap за обща песен."

Жерар Пике, Клара Чиа Марти и подготвят ли се двамата за сватба

Пике заби поредния пирон в ковчега на Шакира

Каталунският футболист и половинката му нанасят удар след удар

Шакира, която споделя с Пике и 8-годишния Саша, обяви раздялата си с футболната звезда миналия юни, след като за първи път потвърдиха връзката си през март 2011 г.