Серина Уилямс се появи на корицата на списание Allure, което се само се определя като експерт по красотата. И Серина не пропусна да се похвали с новата си изява, като качи корицата на списанието в профилите си в социалните мрежи.

Във февруарския брой на изданието Серина дава интервю, в което разказва за успехите си, бременността и упоритата работа след раждането, за да възвърне формата си и отново да бъде на корта.

"Мисля, че майка ми ни е внушила да сме уверени жени и наистина да вярваме в себе си, да се гордеем със своето наследство, с косите и с телата си. За нея беше важно да ни научи точно на това, и аз определено ще го предам на дъщеря си."

Тенисистката допълва, че ужасно много ѝ е харесвало да бъде бременна и е обичала всичко, което ѝ се случва през този период.

В момента Серина Уилямс се чувства много добре в тялото си. "През последните осем месеца работих усърдно, за да се върна на корта. Не беше лесно. Вече не съм на 21, работих бавно и упорито, и съм доволна от резултата."

Тенисистката казва, че най-голямото ѝ постижение е дъщеря ѝ Олимпия и признава, че ще я научи на бъде силна, уверена и да се гордее със себе си.