На 16 ноември 2017 г. Серина Уилямс и Алексис Оханян станаха законни съпруг и съпруга на бляскава, но и нетрадиционна сватба. Двамата са от любимите ни звездни двойки, които определено знаят колко от личния си живот да споделят и как точно да го направят.

Серина Уилямс, Champion"s Mindset, Cloud9 и курсът на тенисистката

На какво иска да ни научи Серина Уилямс

И как точно ще го направи

Вчера те отбелязаха четвъртата си годишнина като съпрузи. Съоснователят на Reddit пръв публикува в профила си в Instagram снимки от сватбата, към която добави и кратко послание.

"Преди четири години ти ме направи най-щастливия мъж на света и нашето малко семейство продължава да ме кара да се чувствам благодарен всеки ден. 16 ноември винаги ще бъде специален ден за нас. Честита годишнина, Серина. Благодаря ти, че донесе това щастие на име Олимпия в нашия живот, въпреки че винаги заспиваш по време на нашите кино вечери", написа Оханян.

Уилямс също не пропусна да отбележи повода и публикува няколко кадъра от семейния архив. "Четири години по-късно на този специален ден. Имам толкова много забавни спомени. Алексис прави всеки ден специален. Честита годишнина", написа тенисистката.

Серина и Алексис се запознават през 2015 г., сгодяват се на следващата, а вече шест години са все така влюбени и щастливи - дори и повече от в началото, защото всеки ден заедно им носи нови емоции и спомени, предава Daily Mail.

Серина Уилямс, Алексис Оханян, Олимпия и новите им семейните снимки

Трудният избор на Серина Уилямс

Любовта се носи във въздуха

Освен че определено им е забавно, двамата са си и голяма опора. Както Уилямс неведнъж е казвала, бракът изисква усилия и време, а в основата му са комуникацията и разбирането. Очевидно с Оханян са усвоили добре тези умения и връзката им е за пример.