Последният албум, който Селена Гомес издаде, е Revival от 2015 г. А последният сингъл, с който ни зарадва, е от преди две години. През това време певицата акцентира върху здравето и емоциите си, оставяйки голямата сцена на заден план.

Но днес Гомес е готова за новото си завръщане, което идва по-късно от очакваното и това прави нетърпението на феновете й още по-голямо. От няколко месеца Селена загатва в профила си в Instagram, че работи по нова музика, но вече сме сигурни, че ни е приготвила голяма изненада, и то съвсем скоро.

Певицата и актриса публикува в социалната мрежа кадър, който най-вероятно е от нов клип или пък от обложката на новия й албум.

Снимката е в леко готически стил, а описанието към нея е точно като от текст на песен - "Очила с розови стъкла, всичките са изкривени". 

Селена Гомес, Джъстин Бийбър и как певицата коментира сватбата на бившия си

Реакцията на Селена Гомес след сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър

Съжалява ли

Публикацията събра близо четири милиона харесвания за няма и ден, а скоро след нея Селена ни загатна да следим Spotify Amazon Music, за да разберем какво ни е приготвила.

Още през лятото Селена сподели в интервю с Джими Фелън, че е почти готова с новия си албум и й остават още няколко малки неща за доизпипване. Явно вече и този процес е на финалната права и сега ни остава очакването дали новите песни ще дойдат тази вечер или пък другата седмица...