На 30 септември Джъстин и Хейли Бийбър си казаха "Да" за втори път, този път на бляскава и доста скъпа сватбена церемония. Покрай нея няма как да не се сетим за бившата на изпълнителя - Селена Гомес, която напоследък не е в най-доброто си емоционално състояние.

Въпреки че наскоро тя заяви, че най-трудните моменти от живота й са вече зад гърба й, със сигурност фактът, че Бийбър вече е женен мъж й е дал тема за размисъл. 

Двамата се разделяха на няколко пъти, но сложиха окончателен край на седемгодишната си връзка през пролетта на 2018 г., а скоро след това - през юни, Бийбър започна да излиза с Хейли Болдуин. Годежът дойде след месец, а през септември двамата узакониха тайно връзката си.

Селена и Джъстин през 2011г.

Източник: GettyImages

Селена и Джъстин през 2011г.

Днес Селена е категорична, че не съжалява за това, че двамата с Джъстин вече не са заедно. Тя е споделила пред свои приятели, че да бъде без него е най-доброто за нея решение. Затова и бракът на изпълнителя не я е натъжил ни най-малко.

Самата Гомес е отворена за нови любовни приключения, но не на всяка цена. Тя знае, че всяко нещо се случва с времето си, затова и не бърза да се обвързва. На този етап главният й приоритет е грижата за собственото й емоционално и физическо здраве, пише ELLE.

Хейли Бийбър, Селена Гомес и как съпругата на Джъстин Бийбър подкрепи бившата му

Как Хейли Бийбър подкрепи Селена Гомес

Бивша и настояща - и какво ги свързва

Преди няколко месеца Джъстин сподели, че винаги ще обича Селена, но не така, както Хейли, която е жената на живота му. Гомес също е запазила добри чувства към бившия си и му желае само най-доброто в семейния живот оттук нататък.