Двете нови песни, които Селена Гомес пусна миналата седмица, напълно целенасочено върнаха спомена за връзката й с Джъстин Бийбър. Двамата бяха заедно седем години, а два месеца след като официално се разделиха, той вече бе двойка с настоящата си съпруга Хейли.

Въпреки че досега не бе говорила откровено за преживяното, на Селена никак не й е било лесно. И явно й е трябвало време, за да събере смелост да каже каквото й е на сърце. Направи го с песните си, и не само.

В интервю за The Zach Sang Show Гомес отново засегна темата за любовта. Според нея, когато си млад, както е била тя, когато започна връзката им с Джъстин, е много вероятно да попаднеш в токсична връзка.

Сблъсквайки се за пръв път с подобни чувства, много лесно можеш да сбъркаш любовта със зависимост и безпомощност например. Самата тя също е била заблудена дълго време, като няма съмнение, че визира именно връзката с Бийбър.

Но днес Гомес си е научила урока и знае какво иска от любовта в бъдеще - да е истинска, да не се чувства зависима и да не усеща липса на комуникация. Според нея, когато годините минават, човек намира някой, който е точно като него, пише Buzzfeed.

Селена Гомес, "Lose You To Love Me" и какво общо има новата песен на певицата с Джъстин Бийбър

Емоционалното сбогуване на Селена Гомес с Джъстин Бийбър

Какво още има да каже на бившия си певицата

Но не бива да си правим заключението, че Селена днес го е намерила, защото тя сама се определя като "супер, супер необвързана от две години". И не крие, че си изкарва страхотно и прави много неща по различен начин - този, който на нея й харесва.

Певицата е на мнение, че много момичета драматизират възможността да останат сами, а в това няма нищо толкова страшно. Въпреки че животът като необвързана видимо й се е усладил, Гомес продължава да вярва в любовта, да си я представя и щастливо да я очаква.

Селена Гомес, Хейли Бийбър и реакциите в социалните мрежи след новата песен на певицата

Закани ли се Хейли на Селена

Провокация след провокация

В друго свое интервю Селена заяви, че е щастлива, че вече не е там, където е била преди пет години. А преходът до това, което е днес, е най-страхотното, което й се е случвало. И новите й песни са просто едно финално сбогуване с Бийбър, когото явно вече е преживяла.