Вероятно мнозина си мислят, че холивудските звезди се радват на тонове луксозна козметика, която използват сутрин, обед и вечер. Но това не важи за всички, включително и за Сара Джесика Паркър.

Сара Джесика Паркър, белите й коси и как актрисата стана център на внимание

Сара Джесика Паркър и побелелите й коси

Не е важно на колко си, а как се чувстваш

Още през 2016 г. пред британския Vogue актрисата от "Сексът и градът" споделя, че режимът й е "доста прост". И той включва обичайните процедури като къпане, измиване на зъбите, премахване на космите от краката и слагане на дезодорант.

Неотдавна тя признава още, че въобще не е суетна и не се замисля много-много за козметиката, която купува. Взима това, което я кара да се чувства "комфортно".

Един от продуктите, които редовно използва, е овлажнител. Поне от десет години всеки ден нанася Posay Fluide Oil Free на La Roche. Пред People казва, че е "лек, без аромат и просто е най-добрият", на който е попадала. Децата й залагат на същия флуид.

Другият вид козметика, която се опитва да използва редовно, е слънцезащитният крем. Казва, че се "опитва", защото обича да се излага на слънце, без да взима съответните предпазни мерки. Най-често избира нещо на марките Neutrogena и Coppertone, или "каквото има в аптеката".

Слънцезащитен крем, спрей, SPF, срок на годност и признаците, че вече не действат

Как да познаем дали SPF лосионът ни действа

И как да го съхраняваме

Държи на естествения блясък на кожата, който постига с помощта на любимия й руж Lip + Cheek Cream Blush на Milk Makeup. Нейният отенък е Rally, уточняват още от Women's Health.