В последно време стана някаква мода сред известните дами в по-напреднала възраст да демонстрират побелелите си коси и да се показват без грим, за да затвърдят мнението си, че да остаряваш не е порок.

Катрин Зита-Джоунс, естествената красота и селфито с посивяла коса и без грим

Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената красота

Поредната звезда, която се осмели да го направи, е Сара Джесика Паркър. Да, всички си я спомняме като безупречната Кари Брадшоу от "Сексът и градът", но годините си минават и не прощават и на нея.

Тези дни в социалните мрежи се появиха папарашки снимки на актрисата, заснети по време на една от почивките на снимачния процес в Ню Йорк на продължението на сериала, което ще носи името And Just Like That.

Докато Джесика Паркър похапва с колегата си Анди Коен, нашето внимание е привлечено от побелелите й коси, както и от факта, че изглежда доста състарена за своите 56 години.

Очевидно актрисата е без снимачния си грим и прическа и веднага ни изниква въпросът дали и в продължението на култовия сериал, който я направи звезда, ще изглежда по същия начин. Съдейки по снимките, които видяхме до този момент, отговорът е отрицателен. 

And Just Like That, "Сексът и градът", Сара Джесика Паркър и началото на репетициите на маса

Ето как изглеждат Кари, Миранда и Шарлот днес

Репетициите на продължението на "Сексът и градът" започнаха

Но сме сигурни, че приятелките ще успеят отново да ни разсмеят, а и да вдъхнат увереност на всички дами, че могат да обичат себе си и да се чувстват добре в кожата си, независимо от възрастта и белезите, които тя оставя.