Вече от няколко месеца знаем, че Сами Хоссни и половинката му Мила Савова очакват първото си дете. От няколко дни обаче бъдещата майка е в девети месец и е все по-нетърпелива за раждането.

Сами Хоссни, Великден и какво мисли за спазването на режими и диети по празниците

Защо Сами Хоссни смята, че не трябва да се ограничаваме по празниците

Баланс или строг режим

В профила си в Instagram тя дори шеговито написа, че очаква "водите ѝ да изтекат", докато е на касата в някои супермаркет. Докато чакаме да разберем дали това наистина ще се случи по този начин, двамата решиха да обявят пола на детето си.

Отново в профилите си в социалната мрежа Сами Хоссни и Мила Савова решиха да разкрият какъв ще бъде полът на детето им. Финтес инструкторът казва, че от известно време го знаят, но едва сега са решили да споделят с последователите си.

Само разкриване на пола двамата правят чрез пукането на балон, а цветът на съдържанието в него показва, че първото им дете ще бъде момче. Сами и Мила допълват, че скоро ще споделят повече за размислите си относно пола и предстоящото раждане.

Иначе, Савова не пропуска удобна възможност да се пошегува със себе си. Като например колажът, който тя публикува в профила си в Instagram, в който сравнява корема и стойката си с тази на маймуна.