Когато не ни радва с пъстрите си снимки и щедрите си форми в Instagram, Салма Хайек води доста активен социален живот. Тя често присъства на светски събития, а в доста от случаите е придружена и от съпруга си Франсоа-Анри Пино.

Салма Хайек за Матю Пери - емоционалната реакция на актрисата след смъртта на звездата от "Приятели"

Салма Хайек за Матю Пери - емоционално и откровено

Как ще го запомни актрисата

През последната седмица 57-годишната актриса присъства на две такива, които не останаха незабелязани от медиите. Не остана незабелязана и явната й слабост към блестящи тоалети.

В средата на мината седмица Салма беше сред популярните лица, които бяха на откриването на изложбата на Сами Хайек - брат й, в Лос Анджелис. За събитието, на което присъстваха още Антъни Хопкинс, София Вергара, Деми Мур, тя носеше прилепнала сребриста пола и сребристи сандали.

Снимка 640877

Източник: GettyImages

На 4 ноември Хайек мина по червения килим на LACMA Art+ Film Gala, както направиха и много други знаменитости. Никой обаче не блестеше толкова ярко, колкото нея - актрисата от "Фрида" носеше обгръщаща формите й рокля Gucci в цвят розово злато.

Снимка 640876

Източник: GettyImages

Явно блестящите тонове са новата слабост на Салма Хайек и няма как да не признаем, че много отиват на експресивната й натура.