Пищната Салма Хайек трудно може да остави някой безпристрастен към формите й. Тя много добре знае как да ги демонстрира и подчертава, а ние нямаме нищо против да й се наслаждаваме.

Салма Хайек, ролята на Тринити в "Матрицата" и какво я свързва с Джейда Пинкет Смит

Губиш роля, печелиш приятел за цял живот

Хайек и Пинкет Смит имат какво да ни разкажат

И докато сигурно много жени завиждат на актрисата за пищния бюст, то тя не е толкова щастлива с това, с което природата я е дарила.

По време на участието си в Red Table Talk тя сподели с Джейда Пинкет Смит, че гърдите й са пораснали доста по време на менопаузата, което й носи сериозен дискомфорт и болки в гърба. Но това е проблем, за който рядко говори, защото не обича да се оплаква.

54-годишната Хайек поясни, че докато при някои жени в този период гърдите намаляват размера си, при нея са "пораснали доста". И това не й се случва за пръв път, защото същият ефект е имало и когато е качила килограми и когато е била бременна и след това е кърмила - те просто не са върнали предишните си форми и стават все по-големи. Затова и разбира всички, които не спират да твърдят, че си е правила корекция на бюста.

По отношение на менопаузата, актрисата продължава с откровенията и казва, че първите симптоми при нея са се появили в средата на 40-те години. И ги е изпитала в пълен комплект, както си му е редът.

Салма Хайек, The Hitman's Wife's Bodyguard, Райън Рейнолдс, Самюел Л. Джаксън и сцената, която е отказала да заснеме

Сцената, която Салма Хайек смята за компрометираща

Голям смях е падал на снимките на The Hitman's Wife's Bodyguard

Но вдъхва кураж на всички жени, че не трябва да спират да мечтаят и могат да се чувстват истински жени, независимо от възрастта си. Защото те не са на този свят, само за да раждат деца и да се грижат за мъжете си - трябва да се грижат и за себе си, за да се чувстват добре във всеки етап от живот си, цитират я от Insider.