Винаги ще помним Салма Хайек в доста роли. Тази в "Бодигард на убиеца" и продължението му - The Hitman's Wife's Bodyguard, едва ли ще са от тях.

Салма Хайек, Хари Стайлс и как актрисата се забавлява с домашния си бухал Керинг

Колко страшен е бухалът на Салма Хайек

И какво е да си имаш такъв домашен любимец

Но пък в тях компания ѝ правят Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън, което гарантира забавлението на зрителите. Оказва се, че и самите актьори доста се забавляват по време на снимките.

В интервю за Yahoo Entertainment Хайек казва, че по принцип се стреми сама да изпълнява всичките си каскади, но когато някои са доста опасни, оставя всичко в ръцете на професионалистите.

Оставила го е и за една конкретна сцена, в която нещата не са кой знае колко опасни, но пък са доста... неудобни. Салама Хайек казва, че по време на снимките на Райън Рейнолдс му е хрумнало как една сцена може да бъде направена много по-забавна.

Салма Хайек, The Hitman's Wife's Bodyguard и танцът й на “... Baby One More Time“

Салма Хайек - отново във вихъра на танца

Ето каква е причината този път

Става дума за тази, в която тримата биват уцелени от стрелички за дартс и започват да падат. Но идеята на Рейнолдс е била, падайки, главата му да се озове в задните части на Хайек. А нейната - в тези на Джаксън. Но понеже сцената е по-компрометираща, както самата тя се изразява, е решила да остави тази задача на дубльор.