Последните два месеца бяха доста натоварени за Салма Хайек, чийто график включваше множество пътувания и събития.

Салма Хайек, Алеята на славата и звездата, която получи актрисата

Сбъдната мечта на Салма Хайек

Доказа, че го може

Ще споменем само световните премиери на филмите Eternals и House of Gucci, както и церемонията покрай получаването на звезда на Алеята на славата в Холивуд.

На всички е ясно, че актрисата има нужда от релакс. Заслужила си го е. И тя наистина го прави, по възможно най-добрия начин - по бански върху хамака. 55-годишната холивудска звезда сподели снимка, с която показва на феновете как ще прекара свободното си време, докато "се възстановява от промотирането на два филма един след друг".

За тяхна радост тя отново е със супер секси бански с дълбоко деколте. Актрисата често публикува снимка по бански, които винаги се превръщат в едни от най-обсъжданите от нейните фенове в социалните мрежи, припомня Yahoo!Life.

Естествено, това се случи и сега, а този път в коментарите си нейните почитатели я нарекоха "богиня" и "спяща красавица".

Салма Хайек, снимките по бански в Instagram и какво разкри за тях актрисата

Поредната доза снимки по бански от Салма Хайек

Ето какви са плановете й за тях

Преди известно време в интервю за Entertainment Tonight Хайек споделя, че няма да спре да публикува снимки по бански, защото ѝ действа "освобождаващо". "На хората сигурно им е писнало", казва тя и се шегува, че може да ги остави да си починат малко.

Ами не, не ни е писнало Салма, дори с нетърпение очакваме следващата селекция.