Един от най-чаканите филми на годината е само на дни от нас и вече нямаме търпение да го гледаме. Някои вече имаха това щастие - на 9 ноември вечерта в Лондон се състоя премиерата на "Домът на Gucci".

Снимка 553037

Източник: GettyImages

Odeon Luxe Leicester Square приюти бляскавото събитие и за радост на всички зяпачи около него всички звезди от филма на Ридли Скот бяха на лице.

Лейди Гага, Салма Хайек, Адам Драйвър и Джаред Лето позираха заедно на червения килим и съвсем неизненадващо всички бяха облечени в Gucciс изключение на Драйвър, който беше заложил на класически костюм Burberry.

Снимка 553035

Източник: GettyImages

Междувременно не спират твърденията, че семейната сага на Ридли Скот, посветена на фамилията Гучи, ще бъде един от основните претенденти за наградите Оскар през 2022 г. От Variety припомнят, че Лейди Гага вече има статуетка за оригинална песен за "Роди се звезда", а Джаред Лето - за поддържаща роля в "Клубът на купувачите от Далас".

Снимка 553034

Източник: GettyImages

Адам Драйвър, който до момента се е сдобивал само с номинации, има шанс да се сдобие с "Оскар". Още повече, че се е отчел с три филма тази година - освен като Маурицио Гучи, ще го видим още в "Анет" и "Последният дуел".

Премиерата на "Домът на Gucci" е на 26 ноември.