Наслаждавали сме се на Салма Хайек в не един и два филма, а последният е "Вечните", в който си партнира с Анджелина Джоли. Мексиканката започва кариерата си през 1988 г. в теленовела, а сега, повече от три десетилетия по-късно, може да се похвали със звезда на Алеята на славата.

"Домът на Gucci", Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек и премиерата на филма на Ридли Скот

Бляскава премиера на "Домът на Gucci"

Ще се включи ли в надпреварата за Оскар

В края на миналата седмица актрисата бе удостоена с едно от най-големите признания в Холивуд. Нейната звезда е номер 2709. Хайек бе представена от режисьорката на "Вечните" Клои Джао и Адам Сандлър, с когото си партнира в "Дърти хлапета". Присъства и кметът на Лос Анджелис.

Церемонията очаквано бе изпълнена с хвалебствени слова за Хайек. Джао я определи като "жена, която е достатъчно смела, за да върви по своя път и никога не позволява някой да я поставя в рамка". Изтъкна и невероятните й талант и отдаденост.

Снимка 554457

Източник: GettyImages

Развълнуваната актриса също държа реч и заяви, че посвещава звездата си на всички свои фенове, които през годините са й вдъхвали кураж да продължи напред, въпреки че неведнъж е чувала, че няма да успее заради това, че е мексиканка. Е, със сигурност успя да опровергае тези недоброжелатели.

Снимка 554458

Източник: GettyImages

Хайек се върна в спомените си и сподели, че преди години, когато все още не е била известна, е идвала със свои приятели да разгледа Алеята на славата като туристическа забележителност. Тогава скитник я е нападнал с нож и тя си е казала, че очевидно никой не я иска тук.

Салма Хайек, Харви Уейнстейн, "Фрида" и новите нападки срещу продуцента

Салма Хайек с нови разкрития за тормоза от Харви Уейнстейн

Снимките на "Фрида" са били истинско изпитание

Въпреки това тя остава и продължава да се бори, за да докаже, че и латиносите го могат. А днес Хайек гордо стои до своята звезда заедно със съпруга и дъщеря си и ни напомня, че всяка мечта може да се сбъдне, стига да не спираш да работиш за нея.