Неведнъж сме чували за проблемите на Деми Мур с алкохола. В биографичната й книга, която излезе през 2019 г., бяха поместени и признанията на дъщерите на актрисата за най-трудните моменти в живота й, в които е била пияна от сутрин до вечер.

Оказва се, този порок е оказал сериозно влияние върху живота на едно от децата й - Румър Уилис. И то не само заради грозните сцени, на които е била свидетел като дете. Вместо те да я отвратят от пиенето, се е стигнало точно до обратното - и тя е залитнала по чашката.

По случай настъпването на 2021 г., Румър сподели селфи в Instagram, към което добави емоционално послание, започващо с думите "Четири години трезвеност днес".

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур заявява, че е благодарна за това, че е избрала себе си пред нуждата да отвлича вниманието си или просто да забрави за всичко. Да стои далеч от алкохола й и било особено трудно през последната година, която не бе лека както за нея, така и за всички нас.

Въпреки това, Румър е благодарна на себе си, че независимо от това, че понякога не може да избяга от чувствата, мислите и емоциите си, винаги намира сили да го преживее и да излезе "от другата страна".

"Тази година породи толкова много предизвикателства, но знам, че защото избирам да се справям с предизвикателствата всеки път, аз обичам себе си и показвам на себе си, че съм способна да преживея всичко."

Румър се обръща и към всички, които като нея водят трудната битка със зависимостта към алкохола, и им напомня, че това не е универсален, а индивидуален процес. Тя е намерила отговорите сама за себе си и те може да не проработят при всички, но е готова да помогне на всеки, които има нужда.

Деми Мур, Румър Уилис и как дъщеря й я поздрави за рождения ден

Чудатият поздрав, който получи Деми Мур

Като майка и дъщеря

В коментарите под публикацията на госпожица Уилис пък не закъсняха десетките поздравления за силния дух и воля, които проявява в тази трудна борба. А думите, които сподели с хилядите си последователи, са и поредното припомняне, което прави сама на себе си, че може да се справи с всичко, стига наистина да го пожелае.