Повече от ясно е, че Румър Уилис - една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, обича да провокира и няма против шумотевицата, която се вдига след нейните публикации.

Румър Уилис и новите провокативни снимки на дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур

Румър Уилис - гола и откровена

Какво иска да ни каже, като се съблича

Дали ще се снима по бельо, или направо без дрехи - само с въже, което минава през тялото ѝ, Румър винаги успява да поляризира почитателите си.

32-годишната певица и актриса го направи отново с две чернобели снимки, на които е гола, обхванала с ръце гърдите си. А в коментарите под снимките тя сподели, че те са я накарали да се почувства наистина красива.

Както се очаква, не закъсняха и критиките, от рода на „Instagram не е за постоянен поток от голи снимки на сестрите Уилис".

Румър отговори съвсем логично, че който не я харесва, може да прекрати следването. След което обясни също, че тези снимки са я накарали да се почуства наистина красива и са я направили щастлива. Според нея трябва да има повече разбиране за това, което хората искат да публикуват на собствените си страници.

Друг последовател пък сподели, че не може да разбере защо хората публикуват разголени снимки в социалните медии и се запита дали Instagram не е новият Playboy. "Това поколение деца са толкова объркани", написа той.

Румър не остави без отговор и този коментар, като обясни, че оценява гледната точка на всеки, но отдавна се е научила да не се влияе от мнението на другите, независимо какво е то.

Румър Уилис, новите снимки по бельо и критиките към дъщерята на Деми Мур

Кого ядоса Румър Уилис по бельо

Все ще има недоволни

На Румер не за първи път ѝ се налага да се справя с негативни коментари, особено когато излага на показ чувствената си страна, припомня Yahoo! Entertainment. Все пак важното е, че има такива, които напълно я подкрепят.