Румър Уилис може да се подвизава като певица и актриса, но е много по-известна с честите си провокации. Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис редовно публикува в социалните мрежи снимки с доста оскъдно облекло и в предизвикателни пози, с които предизвиква редица коментари.

Този път обаче 32-годишната Румър надмина себе си. Последната й фотосесия е черо-бяла, а на някои снимки Уилис е без никакви дрехи, само с въже, с което е завързана и преминава през различни части на тялото й.

Кадрите са изцяло в стил "строгата господарка". Румър позира и с черно боди, което очертава прелестите й, в комбинация с високи, черни, лачени ботуши, А в ръката си държи... е, камшик, разбира се.

"Наричай ме Мадам и аз ще те наричам Сър", написа Уилис в описанието към снимките.

На пръв поглед, можем да си направим извода, че тя явно си пада по палавите игри. Но фотосесията всъщност има доста по-дълбоко послание.

Румър неведнъж е говорила за жените, женското тяло и всички стереотипи, с които нежният пол е свикнал да живее. "Тялото ми и правото ми на моята божествена женственост няма да бъдат контролирани или потискани от никого... мъж или жена", пише тя.

Румър Уилис, снимките й по бельо и какво мисли дъщерята на Брус Уилис за тялото си

Харесва ли се Румър Уилис по бельо

И какво иска да ни каже

Освен това, иска да се разбере, че когато една жена се показва гола, това не значи, че не се уважава. И тя може да бъде секси само заради себе си, а не задължително заради някой друг. Уилис прави тези снимки по същата причина. "Отстоявам и подкрепям правото на всяка жена да изразява себе си", категорична е тя.