В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а снимките й в социалните мрежи не остават без търсеното от нея внимание.

Румър Уилис и новите провокативни снимки на дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур

Румър Уилис - гола и откровена

Какво иска да ни каже, като се съблича

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис създава впечатление, че няма проблеми с голотата и доста често говори за това колко е важно да обичаме себе си, независимо как изглеждаме. Тези заключения често са придружени със снимки в оскъдно облекло.

Такива са и най-новите кадри в профила на Румър, част от рекламната кампания на марката бельо CUUP, с която наскоро обяви, че си партнира. Тя изрази и пълната си подкрепа към тяхната кампания, насочена към жените, които имат проблем с това да се приемат и харесват такива, каквито са.

32-годишната Уилис не крие, че първоначално й е било трудно да се снима по бельо, но днес за нея това е едно "лечебно" преживяване. Тя заявява своята увереност и с думите, че не дължи на никого обяснение за изборите си, явно визирайки и този да позира без дрехи..

Снимките, които Румър сподели в Instagram профила си, са част от трудното й пътуване към това да успее да обича себе си. Тя отново припомня, че през годините неведнъж е била обект на критики и подигравки за начина, по който изглежда. И това да се снима по бельо е нейният начин да се излекува, да си помогне да се обича такава, каквато е.

Но явно това послание и тази цел не успяха да достигнат в този си вид до всички, видели кадрите. Не закъсняха коментарите, че това не е правилният начин една жена да говори за любовта към себе си, защото тялото е съкровено и не бива винаги да е на преден план.

"Това не е свързано със секс, нито е за привличане на внимание", поясни отново Уилис, останала разочарована, че не е разбрана правилно. Въпреки това, тя е категорична, че ще продължи да прави това, което смята за полезно за себе си и за начина, по който се чувства. А хората помоли да не я критикуват, защото никой не знае през какво е преминала.

Румър Уилис, проблемите с алкохола и признанието на трезвеността на дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

Порокът, който Румър Уилис наследи от Деми Мур

И успя ли да се справи с него

Сред коментарите се откроява и този на майката на Румър Деми Мур. Тя за пореден път изрази гордостта си от своята дъщеря и заяви, че куражът и силата й са наистина вдъхновяващи.