В началото на юни Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път, посрещайки на бял свят дъщеря си Луета. И понеже знаем, че Румър е от хората, които не се свенят да споделят лични неща, не се изненадахме от разкритията, които направи в подкаста Informed Pregnancy малко след като роди. Тя сподели всички пикантни подробности от раждането си. Сега дъщерята на Брус Уилис е готова за нова доза откровения. Поднася ги обаче гола.

Румър Уилис споделя подробности около раждането у дома

Голямото изпитание за дъщерята на Брус Уилис по време на раждането

Понякога има непредвидени ситуации

"Това мое тяло създаде човек от нулата... и изглежда, и се чувства малко по-различно сега, но аз изпитвам страхопочитание всеки ден, когато гледам дъщеря си и я виждам да се усмихва, или гледам перфектното й лице и малки пръсти на краката и начина, по който очите й светят, когато тя се събуди сутрин и разпознае лицето ми. Тя е любовта на живота ми", пише Румър Уилис под снимката. 

Тя продължава с думите, че е пракарала толкова много години, опитвайки се да офирми тялото си по начин, който смята, че иска, по начин, който я кара да се чувства добре в дрехите си. "Сега тялото ми е малко по-меко, по-закръглено, трептящо и различно и това е добре, повече от добре, някак си е дори невероятно, защото отгледах човек вътре в него", продължава Румър, като не крие че обича безкрайно много дъщеря си, която я изумява всеки ден. 

"Знам, че тялото ми все още се пренастройва, но каквато и форма да завърши, аз съм просто благодарна за всичко, което направи и продължава да прави."

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур смята, че в продължаващия процес на трансформация е благодарна за всеки обрат. "Гърдите ми може да са по-големи и може би все така да се спускат надолу, но какъв подарък и привилегия е, че те могат да осигуряват храна за моята Лу. Те също така правят фантастична възглавница, докато спим заедно. Хълбоците и коремът ми, сега по-меки и по-заоблени, люлеят дъщеря ми в безопасност, топлина и любов", пише с вдъхновение Румър Уилис.

Брус Уилис с внучето си - първа снимка, споделена от Румър Уилис, на актьора като дядо

Първа снимка на Брус Уилис с внучето му

Кадър от един специален ден

Тя завършва с думите, че най-дълбоката красота, която някога е усещал в себе си, се появява от ежедневния спомен да не отхвърля тези части от нея, а просто да ги прегърне с дълбока благодарност. Въпреки страхотното послание, което отправи към всички майки по света Румър, а именно да обичат себе си и телата си такива, каквито са, се намериха някои от последователите ѝ, които я критикуваха за голотата, като в коментар изразиха негудованието си, че я намират за излишна.