На 18 юни тази година в САЩ отбелязаха Деня на бащата. По този повод мнозина известни личности споделиха публикации с благодарствени послания в социалните мрежи. От трогателните лични снимки на британското кралско семейство до предизвикателните кадри на Бен Афлек, които Дженифър Лопес не се стесни да пусне, онлайн пространството се изпълни с постове по случай семейния празник.

Ема Хеминг, Деми Мур и общата снимка за Деня на майката, която споделиха

Повод за празник в семейството на Брус Уилис

Как всички жени в живота му отбелязаха Деня на майката

От цялото море със снимки от Деня на бащата се отличава и тази на семейство Уилис. И тя е наистина специална, тъй като за първи път ни показва Брус Уилис в нова за него роля - тази на дядо.

На кадъра, споделен от дъщеря му Румър, виждаме, че актьорът държи нежно в ръце внучка си Луета Айли, която е вече на осем седмици.

"Да видя как баща ми държи дъщеря ми днес беше нещо, което ще ценя до края на живота си. Неговата нежност и любов към нея бяха толкова чисти и красиви", пише към поста си Румър Уилис. И допълва, че се чувства истински щастлива, че има и него като баща, и Лу като своя дъщеря. "Благодаря ти, че си най-обичливият, най-готиният татко, който едно момиче може да поиска."

Освен баща си, Румър Уилис поздрави за празника и своята половинка и баща на дъщеричката си - Дерек Ричард Томас. "Честит първи Ден на бащата... Толкова съм благодарна, че нашето момиче има татко, който я обича толкова много... Благодаря ти за най-страхотното момиче, което съм си представяла в най-смелите си мечти. Обичаме те", пише 34-годишната Румър.

Миналият месец семейство Уилис имаше още един повод за празник. Отново с пост в Instagram Румър Уилис честити 29-ия рожден ден на приятеля си Дерек и сподели снимка, на която той е гушнал момиченцето им.

"Много съм благодарна, че те имам в живота си и в живота на дъщеря ни", добави дъщерята на Брус Уилис в описанието.

Румър Уилис и Дерек Ричард Томас посрещнаха дъщеря си Луета

Брус Уилис и Деми Мур с нова роля в живота

Ново попълнение в семейството

Раждането на първото внуче на актьора и бившата му съпруга Деми Мур е очакваното щастливо събитие за семейството, което преживява много трудности след диагностицирането на Брус Уилис с фронтотемпорална деменция.