Неведнъж сме въздишали по формите на Рита Ора, гледайки снимките ѝ, които са една от друга по секси - независимо дали е със или без горнище.

Рита Ора, снимката ѝ без горнище и новите провокации на изпълнителката

На Рита Ора не ѝ трябва горнище

Нека бъде лято през октомври

Знаем, че за да изглежда толкова добре, звездата полага усилия, а фитнесът отдавна е част от ежедневието ѝ.

Наскоро с няколко нови публикации в Instagram британската изпълнителка доказа колко стриктна е, когато става въпрос за тренировки, и че винаги може да се намери време за тях. 30-годишната певица публикува поредица от свои снимки и едно видео, на което прави тренировка за ръце точно преди да излезе на сцената.

"Това ни прави силни, винаги има време за 5-минутна тренировка за ръце преди шоуто", написа тя. Любимата тренировка на Рита Ора е кръговата, пише Yahoo, като цитира нейно интервю пред Shape. Обикновено тренира един или два часа, в зависимост от това колко време има. Съсредоточава се предимно върху бедрата и дупето - прави много клекове и вдига тежести.

Рита използва помощта треньора на знаменитостите Джоно Кастано, който също сподели няколко доста впечатляващи видеоклипа на певицата от фитнеса.

Що се отнася до диетата ѝ, тя избягва хляба и захарта и се стреми да се храни балансирано. Типичната закуска за нея са варени яйца, зеленчуци и малко мюсли с бадемово мляко. Пиле или риба със зеленчуци и половин картоф отстрани пък е най-предпочитаната храна от нея за обяд и вечеря.

Рита Ора, работата, здравето, музиката и как се променят приоритетите на звездата

Новият живот на Рита Ора

Смяна на приоритетите

Британската изпълнителка признава, че когато тренира не очаква незабавни резултати. "Преди се напрягах, докато не ми прилошее. Но сега подхождам по различен начин. Наслаждавам се на тренировката. И харесвам резултата - чувството на задоволство."