Новината, че Никълъс Кейдж и Рико Шибата станаха родители, обиколи целия свят за нула време. Огъст Франческа проплака миналата сряда, 7 септември 2022 г. Това е третото дете на Кейдж - той вече е баща на Кал-Ел и Уестън от предишни връзки. 27-годишната му настояща съпруга пък става майка за първи път.

Никълъс Кейдж, Рико Шибата и новината за раждането на дъщеря им Огъст Франческа Копола Кейдж

Сбъднатата мечта на Никълъс Кейдж

Актьорът отново е баща

Никълъс Кейдж и Рико сключват брак на 16 февруари през 2021 г. с интимна церемония в хотел Wynn в Лас Вегас. За него това е петият път. "Знам, че пет са много, но мисля, че този път успях", заявява по-късно актьорът пред Los Angeles Times.

И докато за актьора знаем предостатъчно, нека наваксаме с познанството с Рико Шибата.

Началото

Кейдж и Рико се запознават през 2020 г. чрез общи приятели, докато той е в Япония, където снима Prisoners of the Ghostland.

За първи път са снимани да се държат за ръце през февруари 2020 г., когато посещават двуметровата гробница, която на актьора закупи за себе си през 2010 г. в Ню Орлиънс.

Дистанционен годеж

Никълъс Кейдж се сгодява за любимата си в радиошоуто на брат си Марк Копола през август 2020 г. "Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, а аз се върнах в Невада и не съм я виждал шест месеца", обясни тогава той.

А изглежда, че двамата са наистина щастливи заедно, тъй актьорът не се поколебава да ѝ предложи брак. Отговорът е положителен, а след него идва и годежът във FaceTime.

Пръстен по пощата

Никълъс Кейдж изпраща на Рико пръстен с черен диамант по пощата в Япония. Изборът на цвят може да се струва странен на някои, но въобще не е случаен - черният цвят е любим на бъдещата съпруга на актьора, пише People.

Когато бившата дойде на сватбата ти

Сватбата на двойката се състои в интимна обстановка, но сред присъстващите е и бившата съпруга на Кейдж - Алис Ким, от която е и синът му Кал-Ел. Двамата остават добри приятели и след развода си през 2016 г.

Както става ясно от официалните документи и брачния сертификат, след големия ден Рико Шибата вече е Рико Кейдж. Семейството позира за първата си корица на списание за Flaunt през миналата година.

Първи стъпки на червения килим

Двамата минават по червения килим заедно едва след като са вече съпруг и съпруга. Този им дебют е юли 2021 г. на премиерата на неговия филм "Прасето". Същото се случва и на партито GQ Men of the Year 2021.

И летящи катерици у дома

За сближаването на двойката им помага и взаимната им любов към животните. "Тя също обича животни, затова я попитах: "Имате ли домашни любимци?" И тя каза: "Да, имам летящи катерици." Помислих си: "Това е. Тук може да се получи", каза Кейдж пред ET.

По стъпките на Никълъс Кейдж

След като се премества от Япония в САЩ, Рико посещава най-важните за съпруга ѝ места в страната. Двамата са забелязани в Ню Орлиънс край гробницата на актьора, както и на Алеята на славата до неговата звезда.

От Киото до Града на греха

Днес японката живее заедно с любимия си във Вегас, но е родом от Киото, Япония. Никълъс Кейдж планира да отвори филмово студио в мегаполиса, но амбициите му са осуетени от Илон Мъск.

Никълъс Кейдж, червена коса и как актьорът изуми всички с нова визия

Новата визия на Никълъс Кейдж, която подпали социалните мрежи

Поредното доказателство, че си пада по нетрадиционни идеи

Първото дете

През януари двойката обяви, че очаква момиче, което се роди само преди дни - на 7 септември 2022 г. Носи името Огъст Франческа Копола Кейдж, това е третото дете на актьора и първото на Шибата.