Неведнъж Никълъс Кейдж е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни идеи - беше на косъм да си купи пещера с прилепи, за да може да практикува спелеология гол. В друг момент пък стана горд собственик на двуглава змия.

Никълъс Кейдж, премиерата на новия филм, житейските равносметки и очакване на третото си дете

Колко насерозно се взема Никълъс Кейдж

Актьорът - в една от най-добрите роли в живота си

На фона на всичко това, най-новата му придобивка едва ли е нещо изумително. Но все пак, когато става дума за външния му вид, няма как да остане незабелязана. А Кейдж показа новата си прическа, която е толкова дива, колкото и характера му.

58-годишният актьор дебютира с ярко червена коса, придружена с брадичка тип "катинарче".

И снимките му с новата визия заляха Twitter и Instagram, като отзивите за експеримента са от "страхотна червена коса" и огнени емотикони до "коза с козя брадичка".

Въпреки че хобитата на Кейдж са, меко казано, чудати, когато става въпрос за външния му вид, той е по-скоро традиционалист. В ежедневието си обикновено се придържа към характерната си тъмна и късо подстригана коса, пише Page Six.

Но заради ролите, в които влиза, е същински хамелеон. Актьорът преобразява косите си многократно - сиви и мръсни за "Търсач на трюфели", пухкави със слънчеви кичури за "Момичето от долината", дълги и вълнисти за "Въздушен конвой" и т.н.

Киану Рийвс, снимките на "Матрицата 4" и новата прическа на актьора, за която всички говорят

Новата прическа на Киану Рийвс, за която всички говорят

Джон Уик напусна сградата

Това не е единствената голяма промяна за Никълъс тази година. През април той разкри, че заедно със съпругата си Рико Шибата, очакват момиченце. Тя ще носи името Ленън Оги - в чест на звездата на Бийтълс Джон Ленън и на покойния баща на Кейдж - Огъст Копола.