В края на миналия месец бившата мениджърка на Рики Мартин - Ребека Дръкър, заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече. Оказа се, че тези обвинения идват от племенник на Рики Мартин, който твърди, че двамата са имали и сексуални отношения.

Рики Мартин, ограничителната заповед, Ребека Дръкър и защо го съди за 3 милиона долара

Тъмни времена и за Рики Мартин

Грози ли го съдебен процес

21-годишният племенник настояваше пред съда, че с певеца са имали 7-месечна връзка, а след нейния край Рики започнал да го тормози и да го следи.

Източници на TMZ обаче потвърждават пред медията, че съдията е отхвърлил временната ограничителна заповед, която е издал преди седмица, защото племенникът сам оттеглил иска си.

Снимка 581729

Източник: GettyImages

"Вносителят на петицията прекрати исковете си доброволно, следователно случаят е архивиран и не са необходими допълнителни процедури", казва пред Associated Press говорител на съда.

Рики Мартин и какво каза за обвиненията на племенника му в инцест

Обвиненията в инцест срещу Рики Мартин

Проблемите продължават

Пред TMZ правният екип на Рики Мартин коментира случая по следния начин: "Точно както очаквахме, временната заповед не беше удължена от съда. Обвинителят потвърди пред съда, че решението му да отхвърли претенциите е само негово, без външно влияние или натиск. Това никога не е било нещо повече от проблемен индивид, който прави неверни твърдения без никакви аргументи. Радваме се, че нашият клиент вече може да продължи напред с живота и кариерата си."