Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова безпроблемен, колкото изглежда на пръв поглед. Напоследък Рики Мартин е добър пример за това.

Рики Мартин, ограничителната заповед, Ребека Дръкър и защо го съди за 3 милиона долара

Тъмни времена и за Рики Мартин

Грози ли го съдебен процес

В края на миналия месец бившата му мениджърка Ребека Дръкър заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед, но без да става ясно от кого. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече.

Сега вече разбираме и за какво точно става въпрос. Оказва се, че тези обвинения идват от племенник на Мартин, който твърди, че двамата са имали сексуални отношения.

Каква е истината предстои да разберем, но адвокатът на Рики Мартин побърза да отрече, че клиентът му е замесен в инцест. Според него въпросният племенник страда от психически проблеми, а Мартин никога не е и не би имал интимна връзка със свой роднина.

Адвокатът на изпълнителя казва пред Entertainment Weekly, че тези обвинения не само са неверни, но са и отвратителни. Изразява и надеждите си, че племенникът на Рики Мартин ще получи необходимата помощ, за да се справи с психичните си проблеми.