"Не мога да повярвам, че тя има две бебета", казва 36-годишната ар енд би икона Риана за себе си пред Interview Magazine. Въпреки че през последните две години е заета основно с майчинството, хитмейкърът на "Umbrella" не разкрива всички подробности за двамата си сина Реза и Райът. Въпреки това, тя дава на читателите поне малка представа какво е да отглежда бебетата си и то докато позира в една съвсем различна светлина за списанието.

Риана и новите снимки по бельо за Savage X Fenty

Колко секси е Риана по бельо след второто раждане

И замириса на Свети Валентин

На снимката от корицата на изданието за пролет 2024 г. Риана е облечена в тоалет на тема монахиня със сини сенки за очи и рубиненочервено червило. На друго изображение тя се появява с руса перука и син пуловер с допълнителен руж по бузите.

Докато разказва как половинката й, ASAP Rocky, е "най-добрият", Рири се шегува, че когато става въпрос за мода, тя винаги се чувства не достатъчно "модна до този мъж".

"Чувствам се сякаш, по дяволите, приличам на негов асистент", продължава тя. "Качвам се на самолет, а той иска да бъде в костюм на Bottega. Казвам си: "Защо трябва да ми причиняваш това?"

На въпрос дали има някаква конкуренция между нея и 35-годишния рапър по отношение на модата, Риана отговаря: "Не. По-скоро прекарвам времето си в обличане на децата до смърт, а след това си казвам: "Какво е най-удобното облекло, което да носят около тях? Какво няма да се чувства неудобно на лицето или тялото им или да ме кара да се чувствам сякаш не мога да ги държа правилно?"

Що се отнася до двамата сина на двойката, Риана споделя че има "стелажи" и "торби" с дрехи, които са "оразмерени и организирани" и за двете й деца.

Риана за родителството и най-важното качество, което иска да запази в децата си

Когато майка ти е Риана - какво е най-важното за нея като родител

Всичко за децата ми

"Всички те са организирани по размери и когато нещо стане твърде малко за Реза, го слагам в кошчета, така че Райът да може да ги ползва", добавя майката на две деца. "Всъщност Райът носи всичките дрехи, които носеше Реза на една година, а той е само на шест месеца."

Изпълнителката на "Diamonds" не пропуска да разкрие коя е била първата дума на Реза, а именно "Хей" и обяснява откъде нейният 23-месечен син е научил думата, като посочва, че са превърнали думата в нещо като мелодия, която пеят помежду си.

"През цялото време се опитвах да привлека вниманието му и казвах "Хей, хей, хей", казва Риана. "И един ден той ми го каза със същия тон и аз продължих да го пея, а той продължи да го следва отново и отново."