В последните години Риана може да остави на заден план музикалната си кариера, за да развива повече от успешен бизнес с бельо и козметични продукти, но с каквото и да се захване, провокациите винаги й помагат да бъде по-успешна. Вече и като майка на две момчета обаче тя в повечето случаи е по-обрана от преди, но и иска всички да знаят, че красотата идва в различни форми и цветове.

Риана и новите снимки по бельо за Savage X Fenty

Колко секси е Риана по бельо след второто раждане

И замириса на Свети Валентин

За поредната си корица на модно списание пък певицата влезе в образ, в който не сме я виждали досега - на секси каубойка. Може би следвайки примера на колежката си Бионсе, тя се появи на корицата на априлския брой на китайския Vogue с каубойска шапка и ботуши, широка пола и щедро декорирано сако, под което се подава не по-малко цветен сутиен.

Интервюто предхожда пускането на марката й Fenty на китайския пазар през следващия месец. А освен за бизнес, в него става дума и за родителство и за някои акценти от начина, по който Риана възпитава децата си.

И за нея най-важното е това да насърчаваш децата да изразяват своята индивидуалност. Защото именно тя, заедно с тяхната искреност, са най-важните качества, с които те идват на този свят, и родителите не бива да се опитват да ги променят, а да ги възпитават, за да могат да си запазят и като възрастни, които не искар просто да се впишат в някоя група.

По думите на певицата, нейните деца знаят, че могат да бъдат когото и каквото си поискат и тя няма нищо против това. Дори напротив - насърчава ги да бъдат уникални, защото смята, че това е красиво. А тя ги обича точно такива, каквито са.

Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул

Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Пари като вестници

Но за да не забравят корените си, Риана сплита косите на своите момчета още от най-ранна възраст. И е убедена, че тази традиция от предците им ще им напомня откъде са тръгнали и докъде са стигнали - защото човек без минало няма и бъдеще. "Това е част от нашата загубена история... това е в нашата кръв", твърди още тя пред изданието.