Днес тя е Риа Уолбърг, но в края на 90-те години настоящата съпруга на Марк Уолбърг е по-известна като Риа Дърам - топмоделът, който се появява на кориците на някои от най-големите издания в света. Животът й обаче се променя през 2001 г., когато среща актьора на пресконференция в Ню Йорк.

"Попитах я дали иска да излезе с мен и тя каза "да". Тогава я попитах дали иска да дойде на църква с мен на следващата сутрин и тя отново каза "да"", разкрива актьорът пред People през 2010 г. "Така че това беше първата ни среща: катедралата Свети Патрик в Ню Йорк."

Двойката се жени и създава семейство. Две десетилетия по-късно те все още са един до друг и се обичат. "Дължа много на жена си. Тя ми помогна да стана мъжа, който съм, и създаде красив живот за мен и нашите деца", споделя Марк пред The Sun през 2018 г. "Освен това знаех, че тя ме обича такъв, какъвто съм, и че е някой, на когото можех да да се доверя."

От Brides подбират някои интересни подробности за Риа Дърам. Нека видим и какво трябва да знаем за съпругата на Марк Уолбърг. 

Марк Уолбърг и решението му да се откаже от актьорската професия

Марк Уолбърг е на път съвсем да се откаже

Всяко нещо има край

Кариера на модел

Риа всъщност е от Лейкланд, Флорида, където израства като най-голямото от три деца. Подобно на много модели, Риа навлиза в индустрията в ранна възраст, след като е забелязана от агент в търговски център още на 14 години. На 17 вече живее и работи в Париж.

До края на 90-те години тя е топ име в професията си, появявайки се на кориците на публикации като френския Vogue и ELLE и дефилирайки по подиума за брандове като Victoria's Secret.

Съпруга и майка на четири деца

Освен че има зашеметяваща кариера, Дърам е и майка на четирите деца  - Ела (19 г.), Майкъл (17 г.), Брендън (13 г.) и Грейс (12 г.). Марк Уолбърг пък твърди, че да бъде майка е мечтата на живота ѝ. "Риа винаги е искала да бъде майка", казва той пред The Sun през 2018 г. "Тя имаше работа, но нейната мисия в живота беше да бъде майка и да бъде съпруга."

Както Руа обяснява на Us Weekly същата година, потомството на двойката със сигурност я държи много заета. "Четири е много!" казва тя. "Особено когато пораснат, има много повече отговорност. Това е ежедневна битка, за да поддържаме всички в правилната посока."

Бизнес дама

През 2018 г. Дърам пуска своя собствена линия чанти - Ella Grace. Брандът носи името на двете й дъщери. "Буквално сядам на масата си за закуска и проектирам всичко. Правя го с молив", казва тя по-рано пред NBC Boston.

Когато с Us Weekly говори за бранда си, отбелязва, че дизайните се фокусират върху "високо качество и невероятен стил", зад какъвто Риа е горда да сложи името и фамилията си.

Обича спорта

Едно бързо разглеждане на акаунта й в социалните мрежи ще ни покаже, че Риа е малко спортен фанатик. Всъщност, това са нейни думи в интервю от 2018 г. за NBC Boston. А освен по американски футбол, половинката на Уолбърг е запалена и по баскетбола.

14 години брак

Риа и Марк са заедно в продължение на осем години, преди да се оженят, като отпразнуваха 14-ата си годишнина от сватбата на 1 август 2023 г. И Марк, и Риа споделиха сладки поздрави в социалните мрежи един към друг за големия си ден. "Честит юбилей, бебе. Без значение какво, аз съм твоя и ти си мой", написа Риа в Instagram.

Марк Уолбърг в Лас Вегас - защо градът става дом за все повече звезди

Защо звезди като Марк Уолбърг заменят Калифорния с Невада

Актьорът има план за развитие

Как поддържат искрата

Въпреки натоварените си графици, двойката винаги намира време за важните неща - като вечерни срещи всеки четвъртък.

"Ще излезем от къщата в късния следобед и ще отидем на ранен филм или просто ще се мотаем някъде", споделя Марк с Redbook през 2012 г. След това двамата обичат да споделят храна и да си говорят. "Но дори когато излизаме, обичаме да се прибираме, за да сложим децата да спят", казва той.