Да си известна личност в САЩ не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Защото многото пари не осигуряват необходимото спокойствие.

Марк Уолбърг и защо е решил да се премести от Калифорния в Невада

Голямата промяна за Марк Уолбърг

Всичко в името на семейството

По-голямата част от холивудските звезди предпочитат да живеят в Лос Анджелис или в Калифорния като цяло. Но това е тенденция, която се променя. Или поне така изглежда.

Оказва се, че все повече звезди като Марк Уобърг например избират да живеят в Лас Вегас. Точно така, градът, който има славата на място за безпаметни забавления и харчове, всъщност предлага и други неща.

Според People през миналата година Уолбърг е купил имение на стойност 14.5 милиона долара в затворения комплекс The Summit Club. И така обяви, че напуска Калифорния. Наскоро обаче го продаде за 16.6 милиона долара, което породи съмнения, че е размислил.

Пред Today.com обаче актьорът разяснява, че той и семейството му ще живеят във Вегас, но домът, който е закупил и са обитавали за една година, е бил просто временно решение.

"Когато решихме да се преместим, искахме да го направим преди началото на училището, затова се преместихме на временно място и сега се преместихме на друго място."

Марк Уолбърг допълва, че планът му е бил да създаде не само студио, в което да работи, но и дом за семейството му.

Актьорът разяснява, че според него Лас Вегас предлага много повече от това, с което хората са свикнали да го свързват. "Живея в чудесна общност, която е наистина основана на вяра, страхотни училища."

И Уолбърг не е този, който открива топлата вода. Оказва се, че звезди като Селин Дион, Никълъс Кейдж, Ник Картър и Майк Тайсън са направи Вегас свои дом от години. В Невада например данъците са по-ниски, а с тях и престъпността. Липсата на тежък трафик по улиците и папараци пък е още един плюс.

Марк Уолбърг и решението му да се откаже от актьорската професия

Марк Уолбърг е на път съвсем да се откаже

Всяко нещо има край

А луксозни комплекси като The Summit Club вече не са рядкост в региона. През април Марк Уолбърг заяви, че децата му са свикнали изключително бързо с Лас Вегас и са щастливи. А и актьорът продължава да работи върху плана си да превърне Невада в благоприятно място не само за бизнес, но и за заснемането на много нови продукции.