В последните години Марк Уолбърг направи някои значителни промени в живота си. Като това да започне да се занимава с моден бизнес и ресторантьорство и да смени местожителството си - от Калифорния в Невада. И най-вече да прекарва повече време със семейството си.

Марк Уолбърг и защо е решил да се премести от Калифорния в Невада

Голямата промяна за Марк Уолбърг

Всичко в името на семейството

Затова не е чудно, че холивудската звезда вече се замисля и дори открито говори за пенсиониране, що се отнася до актьорската му кариера. "Все още работя много усърдно", казва 52-годишният Уолбърг пред Cigar Aficionado за новия брой на списанието. "Но не мисля, че това ще продължи в дългосрочен план. Надали ще мога да действам още дълго с темпото, в което съм сега. Защото не е лесно."

Актьорът, който има две дъщери - Ела (20 г.) и Грейс (13 г.) и двама сина - Майкъл (17 г.) и Брендън (14 г.), които споделя със съпругата си Риа Дърам, вече е говорил публично за желанието си да се откаже от киното и да се отдаде на близките хора.

Снимка 634690

Източник: GettyImages

Още през 2022 г. Марк Уолбърг каза пред Entertainment Tonight, че би искал да се оттегли от актьорството "колкото се може по-скоро".

И явно, макар и постепенно, това започва да се случва, а първата крачка е именно преместването на актьора в Лас Вегас, Невада. "Да мога да осигуря на децата си по-добър живот, независимо дали дъщеря ми ще иска да практикува конен спорт или синът ми баскетбол или голф - това е смисълът за мен. Това беше и идеята на преместването ни, да дадем ново начало и възможности за децата."

Марк Уолбърг, гаджето на дъщеря му Ела и забавното видео, което публикува с него

Какво прави Марк Уолбърг с гаджето на дъщеря си

Много радост и стрес

И все пак зовът на Холивуд все още не изчезва за Уолбърг, който в момента има пет актьорски проекта пред себе си. Освен това той е и успешен продуцент, макар да споделя, че поел тази роля "по необходимост". "Не исках да седя и просто да чакам някой продуцент да забележи филма ми. Винаги съм бил много активен и искам да мога да създам собствената си съдба", категоричен е актьорът.