Вече повече от година Рене Зелуегър се носи на крилете на любовта. 54-годишната звезда от "Дневникът на Бриджит Джоунс" е щастливо обвързана с телевизионния водещ и дизайнер Ант Анстед, в чието лице явно е намерила всичко онова, което е търсила в един мъж.

Колко сериозни са нещата между Рене Зелуегър и с 10 години по-младия ѝ приятел Ант Анстед

Колко сериозни са нещата между Рене Зелуегър и по-младия ѝ приятел

Накъде вървят нещата

И по всичко изглежда, че отношенията между двамата все повече се задълбочават. Преди няколко месеца стана ясно, че са взели решението да живеят заедно, като за целта дори са закупили свой общ дом.

Освен това Рене често е забелязвана в компанията на трите деца на Анстед от предишните му връзки. И явно всички са станали толкова близки помежду си, че дори решават да споделят няколко снимки от своята семейна идилия.

В профила си в Instagram телевизионният водещ публикува два кадъра. В първия виждаме Рене, Ант и двете му пораснали деца - Арчи (16 г.) и Амели (19 г.) - всички облечени елегантно, готови за парти.

Рене Зелуегър е със зашеметяваща златиста рокля, чиято блестяща материя придава още повече блясък на и без това сияйния ѝ вид. Прибрала косата си в стилна прическа, актрисата излъчва щастие, докато прегръща 44-годишния си приятел. Който път е изключително елегантен в черния класически костюм, който кореспондира с този на Арчи, както и с тъмната рокля на Амели, инкрустирана с блестящи камъни.

Във втория кадър вече виждаме как семейството се забавлява, докато позира за селфи в препълнена зала.

"Какво прекрасно семейство. Рене е страхотна с децата си. Заслужава такава любов" написа фен на актрисата към публикацията.

Рене Зелуегър, остаряване и какво каза актрисата от "Дневникът на Бриджит Джоунс" за възрастта

Притеснява ли се Рене Зелуегър от остаряването

Актрисата дава рецепта за красота

Рене и Ант се срещнат за първи път през април 2021 г. по време на снимките на епизод от поредицата на Discovery - Celebrity IOU: Joyride. Преди това Анстед е женен за Кристина Хол, от която има тригодишен син Хъдзън. Двете му по-големи деца са от предишен брак, приключил през 2017 г.

Зелуегър има един брак зад гърба си. Тя е омъжена за кънтри певеца Кени Чесни от 2002 до 2005 г., след което, до 2019 г., има връзка с Дойл Брамхол II, припомнят от Metro.