Рене Зелуегър не е особено активна в кариерата си напоследък, но за сметка на това филмите, по които работи, си ги бива. В момента снима The Back Nine на Майкъл Патрик Кинг, съвсем скоро излезе сериалът The Thing About Pam, а преди две години взе Оскар за "Джуди".

Рене Зелуегър, Бриджит Джоунс и ще видим ли нов филм за легендарната героиня

Ще видим ли Рене Зелуегър отново като Бриджит Джоунс

Ето какво казва тя

Именно покрай Джуди 53-годишната актриса се запознава с 43-годишния Ант Анстед.

Оттогава с водещия са неразделни и явно много щастливи, защото той не спира да споделя снимки в Instagram профила си и да демонстрира това. Последната е от преди дни, а думите, които Ант пише за Рене, са впечатляващи.

"Тази дама! Истинска класа!", споделя той към снимка, на която се виждам двамата със Зелуегър седнали на градински столове и прегърнати. В края на миналата година Анстед публикува и снимка, на която Рене държи в прегръдките си двегодишния му син от бившата му съпруга.

Рене Зелуегър и Ант Анстед са заедно от почти година. Преди това той е женен за Кристина Хаак, от която е двегодишният Хъдзън. Ант има и две по-големи деца - син и дъщеря от брак, приключил през 2017 г. Сред известните партньори на Рене са били Джак Уайт, Джим Кери, Брадли Купър.