Коледните празници са време, което да прекараме със семейството и най-близките си хора. Разбира се, звездите не правят изключение от това и дори ни демонстрират с публикации в социалните медии щастието си край семейното огнище (буквално и преносно).

Рене Зелуегър, Ант Антстед и новата снимка на двамата

Тихото щастие на Рене Зелуегър

Любовната й история продължава

Рене Зелуегър не е сред тях - актрисата открай време пази личния си живот далеч от общественото внимание. За сметка на това феновете й обаче бързо можаха да разгадаят къде и с кого 53-годишната актриса е прекарала празниците.

Ант Антстед, с когото от близо две години се свързва името й, публикува в собствения си Instagram снимки от Коледа в родината си. Виждаме 43-годишния британски водещ да тренира тригодишния си син Хъдзън да играе крикет на един от кадрите.

Наблюдателни негови последователи обаче забелязват и Зелуегър на заден фон с оранжева бейзболна шапка, с която тя се появява напоследък. На друго видео от Коледата на Анстед във Великобритания също за секунди се вижда и актрисата, макар да не е упомената в текста към него.

Там тя е в компания на по-големите деца на водещия - 19-годишната Амели и 16-годишния Арчи. "Винаги ще познаем тази шапка", пише в един от коментарите под снимката последовател на Анстед.

Самият водещ пък намеква за присъствието й в живота си със снимка на коледната му елха от дома му в Калифорния. Дървото е украсено с британски и норвежки знамена - почит към корените на Рене Зелуегър, чиято майка е от Норвегия, припомнят ни People.