Последно Рене Зелуегър буквално ни отвя главите с начина, по който изглежда по време на снимките на новия криминален сериал на NBC "The Thing About Pam".

Рене Зелуегър, The Thing About Pam и как актрисата влезе в образа на героинята Пам Хуп

Рене Зелуегър не прилича на себе си

Така се влиза в образ

Сега го направи за пореден път, но по друг повод. Явно всяка възможна свободна от снимки минута актрисата прекарва с новата си любов - 42-годишният британски телевизионен водещ Ант Анстед.

Той публикува нощна снимка от Ню Орлиънс, щата Луизиана, където се снима сериалът, на която двамата се целуват и не могат да скрият радостта си от факта, че са заедно.

"Уау, има нещо много специално в Ню Орлиънс!", написа той към снимката с 52-годишната Зелуегър. "Скитането през нощта, разтърсващата история, която този зубър обича, архитектурата, смесицата от култури, храната, хората, миризмите и шумовете", пише той, развълнуван от атмосферата в южния град.

Рене Зелуегър, Ант Анстед и колко сериозна е връзката им

Рене Зелуегър – любов като на кино

Накъде върви връзката ѝ с Ант Анстед

Двамата са спортно облечени, влюбени до уши и очевидно заслепени един от друг. Това не е първият път, когато Анстед лети до Луизиана, за да види любимата си, пише People. Вероятно няма да е и последният, ако съдим по страстта между двамата.