От края на юни, когато научихме за новата връзка на Рене Зелуегър, не сме спирали да се интересуваме как вървят нещата при нея и Ант Анстед.

Рене Зелуегър, Ант Анстед и това ли е новата любов на актрисата

Рене Зелуегър има нова любов

Кой е избраникът на актрисата

Любовта между 52-годишната актриса, носителка на Оскар, и 42-годишния британски телевизионен водещ е точно като по филмите. Или поне така изглежда от снимките, които попадат в полезрението ни.

Влюбени и прегърнати по улиците, на разходка с колелета, Рене, вдигната на ръце от любимия си, двамата се целуват... Това са само част от заснетите моменти от любовния филм на Рене Зелуегър и Ант Анстед.

А последната снимка, публикувана в профилите и на двамата, е черно-бяла и поредното доказателство за това колко добре се чувстват един до друг. 

Впечатлени сме и от снимките на Рене с Хъдсън - двугодишния син на Анстед от брака му с Кристина Хаак. "Те ходят заедно на плаж, за сладолед и правят заедно други неща, подходящи за деца", твърди източник на People. 

"Откакто Ант живее там, те прекарват по -голямата част от времето си заедно в Лагуна Бийч и изглеждат много щастливи", допълва той. "Връзката им става все по-сериозна", продължава източникът на изданието.

Рене Зелуегър, Ант Анстед и първите им снимки заедно

Рене Зелуегър и Ант Анстед вече не се крият

Първи снимки на влюбените заедно

Двойката вече направи и първата си публична изява заедно на гала събитие за Radford Motors в Санта Ана, Калифорния, през август, което означава, че нещата не само изглеждат сериозни, но и наистина са такива.