Няма как да не отбележим, че 52-годишната Рене Зелуегър изглежда страхотно и буквално се носи на крилете на любовта. Спомняме си обаче, че това невинаги е било така.

Рене Зелуегър, Ант Анстед и колко сериозна е връзката им

Рене Зелуегър – любов като на кино

Накъде върви връзката ѝ с Ант Анстед

След като трябваше да напълнее достатъчно, за да влезе в образа на Бриджид Джоунс, актрисата дълго време страда от йо-йо ефекта и се бори с наднорменото тегло.

Предполагаме, че това е и причината този път носителката на "Оскар" да вземе решението да "влезе в роля" по друг начин. Става въпрос за снимките на новия криминален сериал на NBC "The Thing About Pam", базиран на истински случай. Той разказва историята на Пам Хуп, която излежава присъда за убийство.

На кадрите от снимачната площадка в Ню Орлиънс виждаме една неузнаваема Рене Зелуегър, а причината е не само костюмът, който носи под дрехите си, за да изглежда с наднормени килограми, но и промененият нос, който я доближава повече до визията на Пам Хъп.

Актрисата е с дънки и голямо зимно яке и пие сода на много от снимките. На други снимки се вижда костюмът, благодарение на който актрисата става дебела, носен от човек от екипа.

Решението на Рене Зелуегер отново отвори темата за актьорите и сценичните им превъплъщения. Много актьори, сред които Гуинет Полтроу и Сара Полсън, са споделяли, че съжаляват, че са носили костюми за надебеляване в кариерата си, вместо реално да качат килограми, припомня Page Six.

Марк Уолбърг, Stu и килограмите, които актьорът е качил за роля

Защо Марк Уолбърг качи почти 10 килограма за 3 седмици

Актьор, готов на всичко

Що се отнася до Рене Зелуегер, тя е признавала, че постоянните ѝ колебания в теглото след снимките на "Дневниците на Бриджид Джоунс" са ѝ докарали паник атаки. Мнозина се питат, а защо просто не изберат актриса с по-близко до героинята телосложение и защо не кльощавите актриси винаги се пренебрегват.