През последната година Ребел Уилсън успя да свали близо 29 кг. Досега си мислехме, че целта й е била просто да изглежда по-добре, но не сме били прави.

Преди дни от FOX28 разкриха истинския повод за драстичната промяна в теглото на 41-годишната актриса.

Оказва се, че преди време лекарите са я посъветвали да свали някой и друг килограм, за да подобри плодовитостта си. Както и здравословното си състояние като цяло.

В Instagram Live прочутата австралийка споделя, че в първия момент се е обидила от съвета на специалистите, но в името на доброто е успяла да ги игнорира и да отслабне.

Вероятно прави опити и да забременее, защото неотдавна в Instagram тя качи публикация, към която написа, че има "лоши новини" за плодовитостта си.

"Вселената работи по загадъчни начини и понякога всичко губи смисъл ... но се надявам на лъч светлина през всички тъмни облаци", споделя още Ребел в поста.

Не знаем какви са шансовете й да стане майка - стискаме палци всичко да е наред, но поне в едно друго отношение звездата вече се чувства много по-добре, откакто отслабна. Самата тя казва, че се радва на по-голямо внимание.

"Сега, когато съм в добра форма, хората предлагат да пренесат покупките ми до колата и да ми държат вратите отворени", разказва още Уилсън. И се чуди дали това се случва на всички останали с нормална физика.

Ребел Уилсън, отслабването й, ходенето и основният й трик за здраве

Трикът, с който отслабна Ребел Уилсън

Добър съвет

Звездата от "Перфектният ритъм" е изненадана и колко много внимание се обръща на трансформациите с теглото, при положение че в света се случват куп други и по-важни неща.