Радина Кърджилова се грижи активно за профила си в Instagram - обича да ни показва какво прави в свободното си време, често пуска снимки не само от работните си ангажименти, но и от почивки,  и от семейни празници.

Сега, когато прекарва повече време вкъщи, Радина е решила да се отдаде и на едно от любимите си занимания - спорта. И да се нареди до многото известни личности, показващи ни различни тренировки, които да взаимстваме и да прилагаме на практика.

Родната актриса обаче не ни демонстрира упражнение, което не знаем или не сме правили, но пък ни напомни колко е трудно и същевременно колко полезно е то. Неслучайно упражнението е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото.

Радина Кърджилова, Деян Донков, малкият Христо и Денят на християнското семейство

Какво празнуват Радина Кърджилова и Деян Донков

Щастие в една снимка

Говорим за планк или "дъска" - наглед просто статично упражнение, което не изисква специални условия или екипировка, но може с право да се похвали с голяма ефективност.

Целта е да се задържим в тази позиция възможно най-дълго време. Правилото е да се започне с кратки задържания (20 секунди) и с всеки ден да увеличаваме времето. От опит казваме, че това с увеличаването на секундите никак не е лесно.

Очевидно Радина Кърджилова прави планк от доста време, защото в коментарите под снимката си е написала, че задържа в позицията цели цели 2.30 минути. Съдейки по страхотния ѝ външен вид, не можем да кажем, че сме изненадани.

Григор Димитров и как се поддържа във форма тенисистът

Григор Димитров предизвиква себе си

Много сила и голяма доза креативност