Преди около два месеца стартира Quibi - новата стрийминг платформа, очакванията към която бяха доста високи. Причината беше най-вече в иновативната й концепция (повече информация в статията по-долу).

Quibi, кратките сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа

Стрийминг платформа, която променя играта

Quibi - какво представлява и какво ѝ е различното

И Quibi вече има един куп оригинални продукции. Сред тях е и документалната поредица, посветена на забележителни способности на женските в животинския свят, Fierce Queens.

Идеята е повече от интересна, а още по-привлекателна я прави и фактът, че в ролята на разказвача е Рийз Уидърспун.

Според източник на Page Six обаче, документалната поредица не се е радвала на особен интерес. Всъщност, това важи и за останалите продукции на Quibi. Това e породило несигурност у служителите на стрийминг платформата и страх, че могат да последват съкращения.

И на фона това идват и твърденията, че за Fierce Queens Рийз Уидърспун е получила шест милиона долара - нещо, което допълнително е подразнило служителите.

Quibi, стартът на стрийминг платформата и как разочарова някои хора

Как Quibi успя да разочарова някои хора

Силен ли беше стартът на новата стрийминг платформа

От Quibi, разбира се, отричат всички тези твърдения, наричайки ги "напълно неточни". И казват, че мениджърският екип дори доброволно е намалил възнагражденията си с 10%, защото в създалата се ситуация това е правилното решение.

Рийз Уидърспун, Your Place Or Mine, The Cactus, Netflix и двете романтични комедии, в които ще участва

Рийз Уидърспун пак ще става за смях

Актрисата ще се партнира за първи път с Netflix

И сме склонни да им вярваме, защото според запознати източници на Fox News, парите, които Уидърспун е получила за документалната поредица, са далеч по-малко от шест милиона.