Бавно, но сигурно Рийз Уидърспун се опитва да обиколи всички възможни стрийминг платформи.

Рийз Уидърспун, Кери Уошингтън и първи трейлър на сериала Little Fires Everywhere

Има нещо гнило в американските предградия

Нов семеен сериал

До момента сме я гледали в "Големите малки лъжи" на HBO, в The Morning Show на Apple TV+ и в Little Fires Everywhere на Hulu. От Deadline разбираме, че актрисата е подписала договор и с Netflix, за да участва в две романтични комедии.

Освен че ще влезе в главната роля, Рийз Уидърпун ще продуцира Your Place Or Mine заедно с Джейсън Бейтман. Филмът ще проследи какво се случва между мъж и жена - най-добри приятели, когато тя решава да преследва своя стара мечта, а той се съгласява да гледа сина ѝ, докато нея я няма.

Алин Маккена ("Дяволът носи Прада", 2006 г.) ще напише сценария и ще направи режисьорския си дебют с Your Place Or Mine.

The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Apple TV+ и ще има ли сериалът втори сезон

Авантюрата на Дженифър Анистън с телевизията продължава

The Morning Show ще има и втори сезон

Другият филм пък ще бъде базиран на романа на Сара Хейууд The Cactus. В него Уидърспун ще влезе в ролята на 45-годишна жена, на която ѝ се налага да преосмисли и пренареди живота си, когато изненадваща бременност я връхлита.

Рийз Уидърспун и един спомен от 90-те

Споменът на Рийз Уидърспун от 90-те

За вида ѝ си има логично обяснение

В изявление актрисата казва, че отдавна търси подходящата възможност, за да си партнира с Netflix и смята, че тези две романтични комедии са идеалното попадение. Последният подобен филм, в който я гледахме, беше "Всички мои мъже" (2017 г.).