Свикнали сме в социалните мрежи звездите да демонстрират перфектна визия и форма, дори да не могат действително да се похвалят с тях в истинския живот. В последно време обаче все повече известни личности събират смелост да се покажат в по-различна светлина.

Приянка Чопра, снимките с ретро визия и какво разкри за връзката си с Ник Джонас

Колко често се виждат Приянка Чопра и Ник Джонас

Женени, но разделени

Докато някои залагат на снимките без грим или на които се виждат различни несъвършенства по тялото им, Приянка Чопра изненада последователите си с кадър, на който е на 19 години и е трудно човек да я познае.

Той идва като продължение към историята за операцията на носа, поместена в биографичната й книга. "Срамежливост? Никога не съм чувала за това", написа съпругата на Ник Джонас, потвърждавайки колко самоуверена е била, която е двойно по-млада от сега.

По бяло горнище на бански и бял панталон, Приянка позира с усмивка пред камерата. А лицето й е доста по-различно, защото все още не е претърпяла промяната на носа. В мемоарите си тя обяснява, че операцията е била по медицински причини, а не защото не се е харесвала.

По това време Приянка е в началото на кариерата си като модел и получава много по-голямо одобрение с предишния си нос. А след като го коригира заради полипектомия (доброкачествено образувания в носната кухина), получава безброй подигравки, че е "изкуствена".

Лицето на Чопра се променя изцяло, защото и хирургът не си свършва добре работата и се налагат допълнителни корекции. Тя губи работата си и се оказва в много трудна ситуация, несигурна за бъдещето. Днес вече е свикнала с начина, по който изглежда, но все пак съжалява, че е загубила част от идентичността си, предава Daily Mail.

Приянка Чопра, Ник Джонас и какви са ползите и минусите от социалните мрежи

Приянка Чопра и тихата й революция

С едно наум за социалните мрежи

Носът обаче не е единствената причина Приянка да се сблъсква с негативизъм и да изпитва трудности в работата си. Наскоро тя сподели, че се е отказала от участието си във филм, защото продуцентът й е казал, че трябва да пооправи малко формите си - най-вече бюста и задните части, а нейният мениджър се е съгласил с тези думи.