Приянка Чопра и Ник Джонас за съпруг и съпруга от повече от година. За кратко време те успяха да се превърнат в една от любимите холивудски двойки. 

Любовната история, която доведе до сватбата им се разви с шеметна скорост и сякаш никой не разбра как всъщност е започнало всичко, особено като се има предвид, че двамата бяха приятели доста дълго време.

В интервю за списание Harper's Bazaar Приянка Чопра решава да разкаже как точно минава един нейн ден, като разкрива и някои подробности за отношенията, които има със съпруга си. 

Тя казва, че първото нещо, което прави сутрин, е да си пусне музика. Актрисата споделя, че животът ѝ винаги е бил безкрайно музикален, а откакто е заедно с Ник Джонас - музиката в него е от сутрин до вечер. Именно музиката или по-точно един от музикалните клипове на изпълнителя се оказва и причината Приянка Чопра да реши да излиза с него.

Ник Джонас, Приянка Чопра, Amazon Prime и поредицата, вдъхновена от сватбата им

Как Ник и Приянка направиха от сватбата си сериал

Сватбата им "ги храни" няколко години

"Реших да се срещам с него, след като гледах клипа към песента му "Close". Когато в клипа Ник съблече блузата си, останах без думи. Така че, това е един от любимите ми негови сингли", казва пред списанието актрисата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Life as it should be. @divya_jyoti

Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на

Приянка допълва, че в началото на връзката си са започнали да играят една опознавателна игра, която много им е помогнала да разберат повече един за друг. 

Приянка Чопра, Ник Джонас и с какво изпълнителят зарадва съпругата си

Необичайният подарък, който Приянка Чопра получи от Ник Джонас

Съпруг-мечта

"Ник и аз не знаехме много за кариерата на другия, преди да се обвържем. Затова когато си лягахме вечер, пускахме си музика и започвахме да играем "Покажи и обясни". Там примерно обсъждахме неща като: "Това е първият ми филм", "Това е първата ми песен, която написах сам" и т.н." , обяснява Приянка Чопра, като заключва, че дори и след толкова време двамата все още продължават да се опознават. Затова и "Покажи и обясни" все още е част от ежедневната им рутина в някои от дните.