Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли, почина на 12 януари след сърдечен арест. На възпоменателната служба майка ѝ Присила Пресли отдаде почит като прочете стихотворение, написано от една от внучките си.

Райли Кио, Лиса Мари Пресли и последната им обща снимка

Последната снимка на Лиса Мари Пресли преди смъртта ѝ

Споделя я дъщеря ѝ Райли

"Нямам идея как да опиша майка си с думи. Истината е, че са твърде много. Лиса Мари Пресли беше икона, модел за подражание, супергерой за хората по целия свят", са част от думите.

За цялото семейство Пресли денят на погребението бе особено тежък и мъчителен, а ден след него Присила благодари с пост в Twitter на всички за съболезнованията. "Беше много труден момент, но щом знам, че любовта ти е там, е по-различно", добави още тя.

Поредният ѝ пост в Twitter идва няколко дни след погребението на Лиса Мали Пресли. С него Присила благодари за цялата подкрепа, която е получила след смъртта на дъщеря си, пише Entertainment Tonight. "Наистина съм поразена от вашите думи, вашите молитви, вашата любов и вашата подкрепа. Благодаря ви от дъното на сърцето, че се опитвате да ми помогнете да преживея тази загуба", гласи публикацията.

Лиса Мари Пресли и погребението ѝ в семейното имение - до сина Бенджамин Кеоу и бащата Елвис Пресли

Лиса Мари Пресли избра да остане завинаги до сина си

Певицата бе погребана в семейната гробница

Освен това Присила Пресли добави, че разбира какво предизвикателство може да бъде за родител да загуби дете, като написа още: "Всеки родител, който е загубил дъщеря или син, знае какво мрачно и мъчително пътуване е това."