На 2 май принцеса Шарлот, дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, навърши шест години. По този повод в профилите на кралския двор в социалните мрежи бе публикуваха нова нейна снимка, която, без изненада, е направена от майка й.

Принц Уилям, принцеса Шарлот и какво призна хергоцът на Кеймбридж за дъщеря си

Шарлот - малката фурия на кралския двор

Никак не им е лесно на мама и тате

На кадъра се вижда колко много е пораснала малката принцеса и как все повече се превръща в красива жена. А някои дори откриват визуална прилика между нея и покойната й баба принцеса Даяна.

Малката Шарлот винаги е била център на внимание и доста пакостлива, за разлика от своите братя, споделят неведнъж нейните родители. Тя е закърмена с кралския протокол и определено знае как да се държи сред хора, но и доста често си позволява по детски безобидни своеволия, като да се изплези пред някоя камера.

А по повод рождения й ден, нейният баща принц Уилям разкри още любопитни подробности за това каква фурия е дъщеря им.

Снимка 529668

Източник: GettyImages

По думите му, малката принцеса отговаря, че е на 16, когато някой в училище я пита на колко години е. А за пред тях е с мисленето, че щом вече е на шест, значи може да си прави каквото си иска.

"Те растат толкова бързо", пък е лаконичният коментар на Уилям.

Снимка 529667

Източник: GettyImages

Шарлот със сигурност не е останала много доволна, че и тази година нямаше рождения ден, който би искала. Херцогът на Кеймбридж разкри, че са се събрали с още едно приятелско семейство в градината на двореца Кенсингтън и са се опитали да го направят възможно най-забавно за рожденичката, предава Daily Mail.