Принцеса Шарлот е най-очарователният малък представител на кралския двор. Тя може да е само на пет, но сякаш вече осъзнава, че не е просто едно малко момиченце с безгрижно детство, а пряк наследник на британската корона.

Можем да я видим както да позира умело заедно с майка си, такa и да се плези детински на камерите. А само родителите й знаят какво предизвикателство е да я възпитават.

В документалния филм за опазването на околната среда A Planet For Us All, в който главно действащо лице е принц Уилям, той разкрива малко повече за бащинството и грижите за трите си деца.

Снимка 499478

Източник: GettyImages

Във филма виждаме сцена, в която говори с непознати майка и дъщеря и пита малкото момиченце дали обича да прави пакости. И заключва "точно като моята Шарлот". По думите му, и Шарлот, и Джордж са еднакво палави.

Въпреки че отглеждането на три деца със сигурност не е лесна задача, херцогът на Кеймбридж е стигнал до извода, че може да си щастлив ерген, който да обича да ходи по партита, но когато имаш дете, целият ти живот се променя. Просто защото знаеш, че има едно малко човече, за което ти си отговорен.

Кейт Мидълтън, принцеса Шарлот и евтината рокля от Zara на дъщерята на херцогинята

Принцеса Шарлот по стъпките на Кейт

Каквато майката, такава и дъщерята

Днес Шарлот, Джордж и Луис са неговия живот. А един ден се надява, че тримата ще бъдат не само достойни наследници на кралското семейството, но и последователи на неговата мисия за опазването на природата за следващите поколения, предава HELLO.