Неведнъж сме давали Кейт Мидълтън като пример за майка. Натрупала сериозен опит в последните години, тя отглежда двама принцове и една принцеса. Но Шарлот, Джордж и Луис не са просто кралски наследници. Те са и деца, като всички останали.

Херцогинята на Кеймбридж спазва няколко основни правила по отношение на своите наследници. Тя държи на силната връзка с тях, говори им като на възрастни и ги учи да обичат природата и времето, прекарано сред нея.

Въпреки че един ден могат да наследят кралската корона, днес Кейт не иска да ги лишава от възможността да имат истинско детство. И не го прави.

На 10 юли Мидълтън придружи съпруга си принц Уилям на благотворителен поло мач, в който той взе участие заедно с по-малкия си брат Хари. Херцогинята бе в компанията на трите си деца, както и на Меган Маркъл с бебе Арчи.

Шарлот, Джордж и Луис за секунда не застанаха на едно място, както всички деца на тяхната възраст. Каката и баткото не спряха да се гонят, а игрите им включваха дори криене в отворения багажник на семейния автомобил.

Всичко това под зоркия поглед на мама Кейт, която изглежда се забавлява не по-малко от децата си и в никакъв случай няма намерение да ги хока да не правят така, само защото носят благороднически титли.